Overzicht vanuit kachel

Wat kan je verwachten

Een heerlijk 2-persoonsbed op de begane grond en twee 1-persoonsbedden op de vide. Hiermee biedt het slaapplaatsen voor maximaal 4 personen. Eventueel kan er op verzoek een babybedje bijgeplaatst worden. 

De badkamer is ook op de begane grond en voorzien van o.a. een regendouche. In het woongedeelte staat een bank en een eettafel. Je kan zelf koffie (nespresso) of thee zetten. Cups, theezakjes, koffiemelk en suiker zijn aanwezig.  

’s ochtends serveren wij een ontbijt in de B&B of op het terras. Geen fan van het ontbijt? Geef dit door bij het maken van de reservering, dan passen wij de prijs aan. 

Genoeg te doen

Als de zon schijnt en de temperatuur het toelaat kan je buiten zitten voor de B&B of een ander plekje zoeken in de tuin. Tijdens de koudere dagen kan je binnen de kachel aansteken en lekker wegkruipen met een boek op de bank. 

Gezelschapsspellen en puzzels zijn aanwezig en er is een razendsnelle wifi verbinding. Een televisie is niet aanwezig. 

Neem zelf fietsen mee of maak een wandeling in de omgeving. Zodra je de tuin verlaat stap je nationaal park de Loonse en Drunense Duinen in. Fietsen kan je droog stallen. Voor elektrische auto’s is er een laadpaal aanwezig. 

Voor meer tips over de omgeving:

 

Enthousiast? Zin om te boeken? Kijk of je gewenste datum nog beschikbaar is.

Voel je thuis in De Blauwe Kat